REVIEWS

Alex is zeer gedreven in zijn vak en bouwt in korte tijd een goede relatie op met zijn opdrachtgever. Alex heeft een belangrijke rol gespeeld in het samenstellen van het nieuwe Brand Essence en Merkkader van ASA Student. Alex is analytisch, heeft een visie en kan daarin anderen op enthousiaste wijze betrekken.
Katinka Reuling
Directievoorzitter/CEO

Ik had het genoegen om met Alex te werken op de nieuwe NCOI campagne. Alex verstond de kunst om de opdrachtgever te vertegenwoordigen en tegelijkertijd een inspirerende sparringpartner te zijn in het ontwikkelen van de strategie en de implementatie daarvan in de uiteindelijke campagne. Alex is een van de weinigen die ik ken die een dergelijke spagaat kan uitvoeren zonder gezucht, gekreun of gekraak.
Wim Ubachs
Creative & Strategy Director

Gedurende 4 maanden heeft Alex een trainingsprogramma ‘Campagneontwikkeling’ verzorgd voor de communicatie adviseurs van Randstad Groep Nederland.
Flair, humor en geduld kenmerken Alex zijn stijl als trainer. Alex zet zijn jarenlange ervaring in het marketing-communicatie vakgebied én als trainer uiterst effectief in. Hij weet de merken waarvoor de adviseurs dagelijks werkzaam zijn snel te doorgronden. Hierdoor verbindt hij tijdens zijn training de belevingswereld van de adviseurs met de theorie. Zijn lesstof, voorbeelden, denkrichtingen en adviezen zijn raak en relevant.
Alex heeft ons echt geholpen verdieping aan te brengen in het marketingcommunicatie-vak.
Ilse Wolf
Brand Manager

Alex found an inspirational way of coaching in my search for practical knowledge of marketing communication, corporate communication and internal communication. He seems to be able to connect an example from his elaborate career to every possible theoretical communication subject.
Apart from that he is very amiable, energetic and sincerely interested in other people. I can recommend his services to all who are interested in learning some practical skills, on all levels.
Astrid van der Wolde
Communications Officer

Alex heb ik leren kennen als een vakbekwame professional die weet waar hij het over heeft. Als coach is hij in staat mensen te enthousiasmeren en het beste in hen naar boven te halen. Niet door de waarheid te verkondigen, maar mensen te prikkelen en tot nadenken aan te zetten. Het resultaat is altijd een passende creatieve oplossing en persoonlijke groei. Verder is Alex een prettig mens in de omgang, niet onbelangrijk.
Peter van Uden
Sofware Licensing & SAM specialist

"Wees merkwaardig, stand out of the crowd.... Wees je merk waardig." Dat is het credo wat Alex gebruikt en hij maakt het zelf meteen waar. Wil je inspiratie of een goede strategisch sessie over de positionering van je merk. Ask Alex! Met zijn kennis en ervaring, gecombineerd met zijn prettige stijl van kennis overbrengen met humor en strategische visie maakt dat de boodschap duidelijk en helder overkomt. En wie wil er nu niet merk waardig zijn?
Karin de Beer
Marketing Manager

Alex heeft een inspirerende en perfect passende presentatie gegeven tijdens één van de Bakery Nexus colleges. Zijn verhaal omtrent merken is super en met humor gebracht.
Sybren Wassen
Buyer

Alex heeft jarenlang marketingtraingen bij Sanoma gegeven en de marketeers droegen hem op handen. Hij verdiepte zich in hun producten, hij daagde ze uit en ze gingen in de training aan de slag met zijn aanwijzingen. De marketeers kwamen terug op hun werkplek vol ideeën en uitwerkingen die ze in hun directe praktijk meteen konden toepassen. De evaluaties waren dan ook constant zeer hoog.
Monique Braat
Coördinator opleidingen

If there is one authentic soul working in advertising, it's Alex. A seasoned, skillful and extremely friendly strategy director, with more than 2 decades of experience on both client- and agency side. Working with Alex is a joy. I was lucky to do so on many occasions in the past and hopefully in the future. Alex started his own venture called Alex Inc recently. One hell of a reason to involve him in your next campaign.
Rob Captijn
Strategy Director

Alex combineert visie en strategie, met een ongeëvenaarde drive om mooie merken aantrekkelijk te maken. Daarbij heeft hij een goede business-understanding op een breed vlak gekoppeld aan een bijzonder inlevingsvermogen en een plezierige persoonlijkheid. Een groot plezier om samen met Alex ten strijde te trekken. Always a pleasure!
Joris Blijenberg
Entrepreneur

Alex is an excellent strategy director. His rich experience in his profession, his skills, his sincere empathy and his pleasant personality makes it a privilege working with him. I have come to regard and respect Alex as a visionary, professional, reliable, friendly and creative person. Alex is one of the few people I know that understands that focussing on the customer insights and needs is crucial in creating distinctive authentic communication. By which strategy and creativity goes along with eachother. I would not hesitate working with him in the future again. Highly recommended!
Ilse de Cloe
Marketing Manager

Geïnteresseerd?

Je bent meer dan welkom aan de Herengracht. Maar bij jou op kantoor is ook prima.

Neem contact op

Contactgegevens

Herengracht 124
1015 BT Amsterdam
T 06 54 901 666
E info@alexinc.nl
KvK 51060108

Inspirator, trainer en coach van individu, team en organisatie op het gebied van:
- Ontwikkelingsstrategie van het (corporate) merk
- Communicatiestrategie
- Marketingcommunicatieplanning
- Internal branding

Volg mij