Alex van der Weide. Trainer/coach.

Merken bouwen. Het lijkt zo eenvoudig. En dat is het ook. Als je weet hoe het werkt. Als je er voldoende in getraind bent. En blijft. Ik train marketeers en marketingafdelingen in het effectiever en effici├źnter bouwen van merken. Mijn 20 jaar ervaring als trainer en docent (o.a. NIMA en HBO Marketing Communicatie) helpen daar bij. Ik vind het leuk mijn kennis en vaardigheden over te brengen. Omdat mensen daarvan groeien, zelfverzekerder worden, het mooie en het leuke van het merkenvak gaan inzien. Ik verzorg daarbij zowel eendaagse trainingen als langer lopende trainingstrajecten. Indien gewenst blijf ik een coachende vinger aan de pols houden tijdens het implementatietraject.

Bedrijven huren mij in voor het trainen en coachen van hun marketeers. Individueel of als team.

Geïnteresseerd?

Je bent meer dan welkom aan de Herengracht. Maar bij jou op kantoor is ook prima.

Neem contact op

Contactgegevens

Herengracht 124
1015 BT Amsterdam
T 06 54 901 666
E info@alexinc.nl
KvK 51060108

Inspirator, trainer en coach van individu, team en organisatie op het gebied van:
- Ontwikkelingsstrategie van het (corporate) merk
- Communicatiestrategie
- Marketingcommunicatieplanning
- Internal branding

Volg mij